Najnovije vesti

Obama pred volonterima pustio suzu

Emotivni trenutak

Obama pred volonterima pustio suzu

Planeta
03:40h
Predsednik Amerike posle izbora posetio svoj štab, želeći da se zahvali svima koji su vodili kampanju, a pri kraju mu je i glas zadrhtao

ČIKAGO - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama skoro je zaplakao tokom posete svom izbornom štabu u Čikagu, gde je razgovarao s volonterima.

Obama je posle izbora posetio svoj štab, želeći da se zahvali svima koji su vodili kampanju, a pri kraju petominutnog obraćanja prisutnima u jednoj trenutku su mu krenule suze, i glas mu je zadrhtao, pokazavši da je vrlo emotivan.

"Ponosan sam na vas, zaista sam ponosan na vas", rekao je predsednik Amerike u razgovoru s volonterima, brišući suze. Volonteri su odgovorili glasnim aplauzom, na ono što analitičari ocenjuju kao retko pokazivanje emocija kod inače prilično hladnog Obame. Bivši urednik na Si-Bi-Es televizije Den Reder kaže da je ovo jedinstven slučaj u istoriji američkih predsednika.

"Ne znam nijednog predsednika, ili svetskog lidera za mog života, koji je pokazao javno ovakvu ranjivost, ali na prilično zgodan način", rekao je Reder.On je dodao da javnost Obamu vidi kao "kul osobu", koja je uvek staložena i smirena.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZSiLn6ys8E

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track