Baba ubila troje unuka samo da ih ne vrati majci

Porodična tragedija

Baba ubila troje unuka samo da ih ne vrati majci

Planeta -
U garaži pronađena beživotna tela, a policija sumnja da je motiv bitka za starateljstvo

TOLEDO - Troje mališana, njihova baka i njen sin pronađeni su mrtvi u garaži porodične kuće u Toledu, u američkoj saveznoj državi Ohajo.U kamionetu su pronađena beživotna tela Sendi Ford (54), njenog sina Endija Forda (32) i troje dece njene ćerke - unuka Pejdž Hejz (10), Logan Hejz (6) i Medelin Hejz (5),

Policiju je u pomoć pozvao deda mališana Rendi koji je prijavio da ne može da uđe u garažu i da je to čudno. Policiji je ispričao i da je u kući pronašao niz sumnjivih i nejasnih pisanih poruka od svo petoro, da se prepao i pozvao ih u pomoć.

Vrata od garaže probili su vatrogasci, a siroti čovek ostao je potpuno sleđen kada su mu rekli da mu je čitava porodica mrtva, da je otrovana izduvnim gasovima u garaži.

Policija je u prvi mah saopštila da je posredi nesreća, ali nešto kasnije posumnjala je da je reč o ubistvu i samoubistvu, a da je razlog tome sudska bitka oko starateljstva nad mališanima.

Asošiejtid pres ne navodi zašto su staratelji mališana postali njihovi baka i deka kad su im oboje roditelja živi i u braku.

http://www.youtube.com/watch?v=cKp1GRnZsvQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track