ZAGORELA KOSOROVA: Dugo nisam imala seks
Foto: BETA

ZAGORELA KOSOROVA: Dugo nisam imala seks

Planeta -
Bivša hrvatska premijerka priznala da godinama nije imala ljubavnika, zbog čega joj je veoma bolno da sluša tračeve o svojim aferama sa brojnim muškarcima

ZAGREB - Ispovedila se.Bivša hrvatska premijerka i predsednica HDZ Jadranka Kosor (59), u emisiji „Red karpet“ na Novoj TV, priznala je da godinama nije imala seks. Ona je istakla da su je zato mnogo pogađale glasine da je imala ljubavnike dok je bila na čelu vlade Hrvatske, jer nijedna od njih nije bila tačna.- Istina je mnogo gora, a to je da zapravo dugi niz godina nisam imala nikoga. Nijedan muškarac nije stajao uz mene. Da jeste, verovatno bi bilo mnogo manje podmetanja - istakla je bivša hrvatska premijerka.Ona se požalila i da veoma dugo nije dobila kompliment koji se udeljuje ženi, ali i da ne zna da li bi poverovala u takve reči kad bi joj ih neko uputio. Ipak, i dalje veruje u brak, ali se ne bi udala po treći put. Istakla je i da je za žene politika veoma komplikovano zanimanje.- Mnogo puta sam čula komentare kako bi mi bilo bolje da sve to napustim i vratim se u neku kuhinju - rekla je Kosorova.Inače, bivša hrvatska premijerka dovođena je u vezu s brojnim poznatim političarima i preduzetnicima. Jedan od njih bio je i Đuro Popijač, ministar privrede u njenoj vladi, koji se s njom stalno pojavljivao u javnosti i odlazio na gotovo sva poslovna putovanja. Takođe, spekulisalo se da je vezu s njom imao i poznati hrvatski psihijatar Herman Vukušić, koji je bio njen zamenik.Međutim, to nije bilo sve. Najviše tračeva izazvao je njen odnos s bivšim premijerom, a novoizabranim predsednikom Slovenije Borutom Pahorom. Njih dvoje su veoma dobro sarađivali, a pri svakom susretu razmenjivali su srdačne poljupce i zagrljaje, što je bilo dovoljno da izazovu sumnjičave poglede i komentare. Takođe, više puta su uhvaćeni kako se sastaju i van zvaničnih poseta. Pahor je pritom uvek bio džentlmen i donosio joj bukete cveća.

Đuro Popijač najčešće je povezivan s Jadrankom Kosor
Đuro Popijač najčešće je povezivan s Jadrankom Kosor

Nije odolela šarmu Borisa TadićaJadranka Kosor nije bila imuna ni na šarm bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Iako je hrvatski mediji nisu direktno dovodili u vezu s njim, mnoge fotografije pokazuju da je uvek uživala u njegovom društvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track