Lavrov imao lakšu sportsku povredu

Nastavlja rad

Lavrov imao lakšu sportsku povredu

Planeta -
Rusko ministarstvo spoljnih poslova negiralo je izveštaje turskih medija da je Lavrov slomio ruku ili zglob prilikom pada niz stepenice hotela tokom jučerašnje Putinove posete Istanbulu

MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pretrpeo je "lakšu sportsku povredu" koja neće uticati na obavljanje njegovih dužnosti, saopštili su danas ruski zvaničnici.Rusko ministarstvo spoljnih poslova negiralo je izveštaje turskih medija da je Lavrov slomio ruku ili zglob prilikom pada niz stepenice hotela tokom jučerašnje Putinove posete Istanbulu, prenela je agencija AFP.

Izveštaji da je ministar, koji se nalazi na tom mestu od 2004. godine, hospitalizovan su samo "čista mašta", dodao je zvaničnik ruskog ministarstva spoljnih poslova.

Šef ruske diplomatije boravio je u poseti Turskoj kao član delegacije koja prati ruskog predsednika Vladimira Putina.Lavrov bi danas trebalo da učestvuje na ministarskom sastanku Saveta Rusija-NATO u Briselu, na kojoj će razmotriti pitanje protivraketne odbrane, stanje u Avganistanu i situaciju oko Sirije, podsetila je Agencija RIA Novosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track