Ovo je bolničarka koja se ubila zbog neslane šale
Foto: Reuters

Prva fotografija

Ovo je bolničarka koja se ubila zbog neslane šale

Planeta -
Supruga i majka dvoje dece ubila se posle poziva dvoje australijskih radio voditelja koji su se, raspitujući se za stanje trudne princeze Kejt, predstavili kao kraljica Elizabeta Druga i princ Čarls lično?!

LONDON - Britanski mediji danas su objavili prvu fotografiju bolničarke Džasinte Saldane (46), supruge i majke dvoje dece, koja se ubila posle neslane šale dvoje australijskih radio voditelja koji su se, raspitujući se za stanje trudne princeze Kejt, predstavili kao kraljica Elizabeta Druga i princ Čarls lično?! Smatra se da je reč o samoubistvu, jer policija ne tretira njenu smrt kao sumnjivu, navodi ovaj dnevni list, ističući da je medicinska sestra pronađena u nesvesnom stanju u blizini bolnice Kralj Edvard VII, gde je Kejt boravila nekoliko dana zbog akutnih jutarnjih mučnina.

Nakon bezuspešnih pokušaja lekara hitne pomoći da je ožive, smrt je konstatovana na licu mesta.Voditelji sidnejskog radija "2DayFM" su se našalili i pozvali uglednu privatnu bolnicu u Londonu, i ne sluteći, kako su rekli, da će iko nasesti na njihov "grozni akcenat".

Oni su se predstavili kao kraljica Elizabeta II i princ Čarls, a medicinska sestra, koja je pronađena mrtva, im je poverovala.

Ona je lažnoj kraljici i princu rekla da se Kejt oseća bolje, da je prestala da povraća i da je spremna za posetu narednog jutra.

Bolnica je izrazila "duboko žaljenje" zbog incidenta i saopštila da će preispitati svoj telefonski protokol kako bi zaštitila lične informacije o pacijentima, a izvinjenje je uputila i australijska radio stanica.Vest o trudnoći vojvotkinje od Kembridža izazvala je veliko oduševljenje u Britaniji i postala pravi hit u kladionicama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja