SMRZNULI SE: Dve žrtve zime u RS

SMRZNULI SE: Dve žrtve zime u RS

Planeta -
S. M. iz okoline Banjaluke i G. G. iz okoline Čelinca preminuli su tokom ovog vikenda usled smrzavanja

BANJALUKA - Dve osobe umrle su od smrzavanja tokom proteklog vikenda u Republici Srpskoj - S. M. iz Banjaluke i G. G. iz okoline Čelinca - potvrdila je danas banjalučka policija.Dežurnoj službi Centra javne bezbednosti Banjaluka juče oko osam sati prijavljeno je da je u mestu Jošikova voda, na nekategorisanom putu, u zaseoku Mučalovići, pronađen S. M. u besvesnom stanju.

"On je vozilom Službe hitne pomoći prevezen radi hospitalizacije i pružanje medicinske pomoći u Odeljenje intenzivne nege, gde je istog dana preminuo.

Dežurni lekar je konstatovao da je smrt nastupila kao posledica prestanka rada srca i disanja koje je prourokovano smrzavanjem", kažu u banjalučkoj policiji.

Dan ranije, Policijskoj stanici Čelinac prijavljeno je da je u mestu Pašalići, opština Čelinac, u voćnjaku pored kuće pronađeno beživotno telo G.G. iz Čelinca.

"Na licu mesta, u prisustvu dežurnog mrtvozornika, konstatovano je da je smrt nastupila kao posledica prestanka rada srca i disanja, koje je prourokovano smrzavanjem", kazali su u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja