Švajcarkinja priznala da je ubila troje svoje dece

Čedomorka

Švajcarkinja priznala da je ubila troje svoje dece

Planeta -
Ne mogu više da živim sa osećajem krivice, rekla Bjanka B. na suđenju u švajcarskom gradu Horgenu

CIRIH - Osuđenja majka koja je godinama tvrdila da nije ubila svoje sedmogodišnje blizance, iznenada je danas, na ponovnom suđenju u Švajcarskoj, priznala ih je ubila, kao i svoje treće dete. Tridesedevetogodišnja državljanka Švajcarske, poreklom iz Austrije Bjanka B. koja je osuđena u martu 2010. na doživotni zatvor zbog ubistva blizance, dobila je pravo na novo suđenje, pošto je sud utvrdio da je njena odbrana bila pogrešna.

Izneneda danas, na otvaranju ponovnjenog suđenja, ona je prvi put priznala da je jastukom ugušila svoje blizance - devojčicu i dečaka 23. decembra 2007, što je na ranijem suđenju negirala i optuživala supruga za ubistvo dece. Ona je takođe priznala da je ugušila i svoje prvo dete, sedmomesečnu bebu, za koju se verovalo da je umrla od iznenadnog sindroma smrti novorođenčeta, javila je lokalna novinska agencija ATS.

"Ne mogu više da živim sa osećajem krivice", rekla je Bjanka B. sudijama na suđenju u švajcarskom gradu Horgenu, u kantonu Cirih, prenela je agencija AFP. Ona se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, a presuda sa današenjeg ponovljenog suđenja biće joj izrečena 19. decembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track