Naterale dečaka i devojčicu da se ljube u WC vrtića?!
Foto: Radio Sarajevo

Incident u obdaništu

Naterale dečaka i devojčicu da se ljube u WC vrtića?!

Planeta -
Tri učenice sarajevske Srednje medicinske škole Jezero na praksi navodno primorale decu da se ljube u toaletu

SARAJEVO - Tri učenice Srednje medicinske škole Jezero, koje u vrtiću "Dječiji grad" na Mojmilu u Sarajevu obavljaju časove prakse, primorale su dečaka i devojčicu da se ljube u toaletu?!To su detalji pisma ogorčenih roditelja upućenih na adresu medija u BiH koji tvrde da su naterale dečaka i devojčicu da se ljube u prostorijama toaleta.

Direktorka JU "Djeca Sarajeva" Mirjana Jovanović-Halilović istakla je da ne može da daje nikakve detalje o ovom događaju, budući da niko ne zna šta se konkretno dogodilo u vrtiću.

"Iako sam mišljenja da ovakve stvari ne treba zataškavati, kao ni sakrivati od javnosti, ipak verujem da je reakcija roditelja u ovom slučaju bila malo ishitrena”, kazala je Jovanović-Halilović, dodavši da sa Srednjom medicinskom školom Jezero imaju jako dobru saradnju od 2009, od kada učenice pedijatrijskog smera obavljaju praksu u sarajevskim vrtićima.

”Sutra ćemo svakako znati više detalja o tome šta se dogodilo. Ukoliko se bude radilo o našem propustu, to ćemo, naravno sankcionisati, te kao Ustanova zaštititi svako dete od bilo kakvih trauma. Ipak, bez obzira na sve, potrebno je saslušati i učenice, te im pružiti priliku da kažu i svoju stranu priče”, kazala je direktorka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track