MASAKR U STANU: Bugarin izbo oca, majku, brata i babu

Porodična tragedija

MASAKR U STANU: Bugarin izbo oca, majku, brata i babu

Planeta -
Muškarac, 21-godišnjak s mentalnim poremećajem, ubio je ostala četiri člana porodice pre nego što je izvršio samoubistvo

SOFIJA - Bugarski bračni par, njihova dva odrasla sina i baka pronađeni su mrtvi u stanu u Sofiji sa višestrukim ubodnim i prostrelnim ranama, saopštila je danas policija.Kako navode mediji, jedan od sinova, 21-godišnjak s mentalnim poremećajem, ubio je ostala četiri člana porodice pre nego što je izvršio samoubistvo pištoljem, prenosi AFP.

Policija je navela da zasad nisu pronađeni dokazi da je u trenutku zločina u stanu u kvartu Goce Delčev u Sofiji bilo i drugih osoba.Šef policije u Sofiji Valeri Jordanov rekao je da je na mestu zločina pronađen nož i pištolj koji je otac, 55-godišnji penzionisani službenik Ministarstva odbrane, legalno posedovao.

Komšije su prijavile slučaj policiji navevši da stariju ženu već nekoliko dana nisu viđali, a da se u međuvremenu iz stana čula neobična buka. Kada su policajci po prijavi ušli u stan, prvu su u lokvi krvi u hodniku stana zatekli baku, koja je u stanu živela sa ćerkom (54), zetom (55) i unucima (27) i (21).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track