ZLA SVEKRVA: Kamila špijunira Vilijama i Kejt?

Skandal u kraljevskoj porodici

ZLA SVEKRVA: Kamila špijunira Vilijama i Kejt?

Planeta -
Britanski princ i vojvotkinja od Kembridža u rezidenciji u Londonu pronašli bubice za prisluškivanje, a među osumnjičenima za postavljanje opreme i supruga princa Čarlsa

LONDON - Zla svekrva.Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton pronašli su u svojoj rezidenciji u Londonu minijaturne bubice za prisluškivanje, a vojvotkinja od Kembridža sumnja da iza špijuniranja stoji žena princa Čarlsa - Kamila.Kako navode britanski mediji, Kejt Midlton je špijunsku opremu otkrila sasvim slučajno. Ona je to prijavila kraljevskom obezbeđenju, koje je zatim pronašlo nekoliko bubica u Kensingtonskoj palati u kojoj je pokojna princeza Dajana, majka mladog princa, živela do svoje smrti 1997.- Kejt je ubeđena da neko želi da diskredituje nju i princa Vilijama prisluškivanjem njihovih privatnih razgovora. Vojvotkinja je u strahu da špijun nije već prikupio dovoljno materijala koji bi mogao biti velika sramota za čitavu kraljevsku porodicu, pa čak i za njenu nerođenu bebu. Kejt je pobesnela jer ne želi da se bez potrebe nalazi na naslovnim stranama tabloida. Ona je sastavila spisak sumnjivih osoba, a na njemu se nalazi i njena svekrva, supruga princa Čarlsa, Kamila - rekao je za britanske medije izvor blizak Kejt Midlton.Naime, Kamila je ljuta kao ris na Kejt i njenu rođaku Katrin Darling, koja je prošle nedelje izvređala i nju i Čarlsa. Kad je Darlingova, inače plesačica burleske, govorila o Kejtinom svekru princu Čarlsu, bez dlake na jeziku, rekla je da je on đubre.- Princ Čarls je uradio mnogo za narod, ali je mogao da izabere i neku bolju devojku. Ali on je takav čovek. Smeće je teško pretvoriti u nešto bolje - rekla je Darlingova u intervjuu za Louded i dodala da je Kejt u toplesu na fotografijama koje su nedavno preplavile sve tabloide izgledala odlično.Iako se Kejt Midlton i kontroverzna Katrin Darling nikad nisu upoznale, Kamila smatra da zbog uvreda na njen račun ona ima pravo da se osveti, spekulišu britanski mediji i dodaju da je Čarlsova žena lako mogla da postavi špijunsku opremu blizu vojvotkinje od Kembridža, jer svi povremeno žive u palati Kensington.

Kamila je ljuta na Kejtinu rođaku Katrin Darling, koja ju je izvređala
Kamila je ljuta na Kejtinu rođaku Katrin Darling, koja ju je izvređala

Hipnozom do apetitaKejt Midlton je zbog slabog apetita krenula na terapiju hipnozom, jer mora zdravo i redovno da jede zbog bebe koju treba da rodi u julu.- Kejt i dalje s gađenjem gleda hranu i retko pojede čitav obrok. Mučnine zbog trudnoće su prošle, ali ima osećaj kao da jede pokvarenu hranu. Hipnoterapija joj pomaže da se oslobodi negativnih misli i da se usredsredi na pozitivne - rekao je izvor blizak Kejt.Britanski mediji su u međuvremenu otkrili da je kozmetičarka Kejt Midlton bila prva osoba na svetu koja je saznala da je vojvotkinja trudna.

Elizabeta II protiv DajaneKejt i Vilijam rešili su da svom detetu, ukoliko bude devojčica, daju ime po prinčevoj majci - Dajana. Britanska kraljica Elizabeta II, međutim, to neće dopustiti, pa je njena odluka pokrenula gorke porodične svađe i prepirke.Budući da kraljica ima pravo da izabere ime naslednika krune, Vilijam, koji ne može da protivureči svojoj babi, obratio se ocu Čarlsu, tražeći podršku. Međutim, Čarls je odbio da mu pomogne, jer ne želi da s majkom ulazi u bitku koju ne može da dobije.- Čarls razume da njegov sin želi da oda počast majci, ali mu je rekao da kraljica nikad neće popustiti u svojoj odluci - rekao je za britanske medije izvor blizak kraljevskoj porodici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track