Trudnu devojku i nerođeno dete išutirao na smrt
Foto: Facebook

Monstruozno

Trudnu devojku i nerođeno dete išutirao na smrt

Planeta -
Toni MekLernon je bio pod teškim uticajem droga i alkohola kada je devojku u poodmakloj trudnoći bacio na ulicu i ubio je skačući ipo njoj i udarajući je nogama

HARLOU - Toni MekLernon (24) ubio je, u sredu ujutro, svoju devojku Istnu Blani (20) i njihovo nerođeno dete šutirajući ženu u stomak i skačući po njoj na ulici. Istna je trebalo da se porodi kroz nekoliko dana, a na poziv napadača da se vide je pristala jer joj je u poruci napisao da ima "iznenađenje za nju". MekLernon je bio pod teškim uticajem droga i alkohola kada je devojku u poodmakloj trudnoći bacio na ulicu i ubio je skakanjem po njoj i udarcima nogama.Stanovnici kvarta u kome se napad dogodio izjavili su da su čuli zastrašujuće vrištanje sa ulice. Hitna pomoć je devojku zatekla sa teškim povredama glave i lica, prebačena je u bolnicu gde su ubrzo i ona i dete preminuli.Doktori su izjavili da bi nerođena devojčica bila dobrog zdravlja i došla bi na svet bez problema. MekLernon je danima pre ubistva slao poruke porodici i prijateljima obznanjujući svoje okrutne namere:

"Kunem se burazeru, izbošću Istnu ovih dana", naveo je u jednoj poruci dok u drugoj, koju je poslao svom rođaku, kaže "U ponedeljak ću ići u zatvor".Inače, devojka je, dok je bila u vezi sa MekLernonom, više puta doživela fizičko maltretiranje.Nakon raskida je bila smirena i radovala se bebi, kažu njeni bližnji. Inače, Istna je na svom fejsbuk profilu nedavno postavila fotografiju sa ultrazvuka svoje bebe koju je prokomentarisala rečima "Još 17 dana".Brojni prijatelji, ostavili su sveće na klupi u blizini mesta gde je Istna ubijena."Zaista je grozno i svirepo ono što se dogodilo jednoj tako divnoj devojci", navela je Kloi Hikman, Istina drugarica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track