POROĐAJ BEZ BEBE: Ukrali su mi dete iz stomaka!
Foto: Daily Mail

Nezapamćeno u Brazilu

POROĐAJ BEZ BEBE: Ukrali su mi dete iz stomaka!

Planeta -
Trudnu Lajanu Santoš (19) lekari su u bolovima odveli na carski rez, ali tvrde da bebe nije bilo u materici

SAO PAOLO - Mlada Brazilka Lajana Santoš (19) nestrpljivo je očekivala dan kada će konačno ugledati svoju bebicu. Ona i muž opremili su sobicu za bebu, kupili krevetac, benkice, zekice... željno iščekujući taj trenutak i radujući se svom prvencu. Kada je u 38. nedelji trudnoće osetila jake bolove, Lajana je požurila u porodilište. Lekari su je odmah primili, a pošto je počela da krvari naredili su hitan carski rez. Lajana im je rekla i da odmah pozovu njenog muža jer oboje žele da i on prisustvuje porođaju, ali u salu ga nikad nisu uveli. Međutim, kada su je otvorili u operacionoj sali, imali su šta i da vide - praznu matericu u kojoj nije bilo deteta. Barem tako tvrde.Očajni Lajanin muž kaže da su ga u salu pozvali tek kada je sve bilo gotovo i pokazali mu praznu matericu tvrdeći da u njoj deteta nije ni bilo i da je njegova žena umislila čitavu trudnoću. "Suprug mi je rekao šta su mu lekari rekli i pala sam u potpunu histeriju. odmah sam tražila da vidim doktora... Nosila sam devojčicu od tri kilograma koja ne može tek tako da nestane", priča očajna žena dodajući da je samo nedelju dana pre porođaja išla na ultrazvuk gde su joj potvrdili da će roditi devojčicu. "Dete su mi ukrali ili je umrlo dok su me porađali", u neverici objašnjava Lajana.

Radovala se maloj Sofiji Lajana i njen muž Lurival (28) preselili su se u veću kuću i potrošili silne pare na opremu za svoju mezimicu.

Umišljena trudnoćaPsiholozi tvrde da žene mogu da umisle trudnoću kada žarko žele dete i uprkos uveravanjima da nisu trudne one ne veruju lekarima. Žene koje umisle trudnoću simptome koje imaju i prave trudnice izazovu svojom psihom - izostanak menstruacije (amenoreja), uvećanje grudi, mučnina, povraćanje, pospanost, umor... Lažnim trudnoćama sklone su uglavnom zrelije žene s početka četrdesetoh koje očajnički žele bebu ili se protiv steriliteta bore već godinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track