Goli perverznjak jurio devojčice do ulaza u školu
Foto: Vijesti.me

Panika u Budvi

Goli perverznjak jurio devojčice do ulaza u školu

Planeta -
Reč je o muškarcu od nekih 35 godina, plavo-riđe kose, sa bradom koji go iskače pred decu

BUDVA - Budvanska policija intenzivno traga za muškarcem, egzibicionistom, koji je juče, treći put u poslednjih deset dana nasrnuo na decu, kada su na velikom odmoru napustili dvorište Druge osnovne škole kako bi kupili užinu u obližnjoj pekari.

Prava pometnja je nastala kada je nekoliko devojčica, juče oko devet časova panično utrčalo u zbornicu, tražeći pomoć od učiteljica i nastavnika, navodeći da ih je napao muškarac koji je go trčao za njima.

Devojčice, njih nekoliko drugarica koje pohađaju peti razred, ispričale su juče policiji da su se na velikom odmoru uputile do pekare, kada je ispred njih iskočio potpuno nag muškarac. Jurio ih je praktično do školskog dvorišta. Nastavnici, koji su bili u zbornici, odmah su pozvali policiju, koja je uputila nekoliko patrola, ali je muškarac uspeo da umakne.

Policija je juče ceo dan obilazila kvart i zabranila deci da napuštaju školsko dvorište. Iz policije su savetovali nastavnicima da poruče roditeljima da u narednim danima deci prave užinu kod kuće, kako đaci ne bi morali da, za vreme odmora, napuštaju školu.

Vijesti saznaju da je reč o muškarcu od nekih 35 godina, plavo-riđe kose, sa bradom. Tako ga je opisala i 14-godišnja devojčica, koju je pre par dana presreo kod zgrade Sunca.Prema informacijama iz policije, muškarac uvek prema istom scenariju - prišunja se deci, iskoči pred njih nag, a potom pokušava da ih uhvati.

Inspektori budvanske policije sumnjaju da je reč o momku koji radi na nekoj od građevina ili kao noćni stražar, jer obično napade izvodi tokom dana, u vreme najveće gužve.Policijski inspektori su prošle sedmice, nakon napada kod zgrade Sunca, bili za petama manijaku, ali je ovaj uspeo da umakne.

Egzibicionizam je i nastranost koja se sastoji u prikazivanju genitalija ili seksualnih karakteristika u socijalno neprikladnim prilikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track