Pomahnitali napadač nožem isekao 14 studenata u koledžu

Strava nadomak Hjustona

Pomahnitali napadač nožem isekao 14 studenata u koledžu

Planeta -
Napadač je uhvaćen, pošto su ga savladali ostali studenti. Koledž je nakon toga zatvoren i policija vrši uviđaj

HJUSTON - Najmanje 14 studenata jednog koledža u blizini Hjustona ranjeno je danas, kada je jedan njihov kolega počeo da juri kroz kampus, ubadajući ih nožem, saopštila je policija.

Incident se dogodio na Loun Star koledžu, a prema prvim informacijama četvoro studenata je u kritičnom stanju i helikopterom su prebačeni u lokalne bolnice.

Napadač je uhvaćen, pošto su ga savladali ostali studenti. Koledž je nakon toga zatvoren i policija vrši uviđaj. Policija je saopštila da nisu tačne prve informacije da je bilo više napadača.

Jedan od studenata, koji je naveden samo kao Džejms, rekao je za lokalnu KTRK-TV iz Hjustona da je pomogao policajcima da uhvate napadača. On je dodao da je osoba koja se sada nalazi u pritvoru prilikom napada kod sebe imala nešto nalik na nož, moguće da je u pitanju sečivo za seciranje životinja.

Džejms je naveo da je napadač bio obučen u crno. SAD su od prošlog leta pogođene serijom napada na javnim mestima, među kojima su bili masakr u bioskopu u Aurori, kao i stravičan zločin u školi u Konektikatu kada je ubijeno 26 osoba, među kojima dvadesetoro dece.

http://www.youtube.com/watch?v=tA19e3oDI-Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track