Nemačka policija uhapsila lažnog Putina!

Uhvaćen s lažnom vozačkom dozvolom predsednika Rusije

Nemačka policija uhapsila lažnog Putina!

Planeta -
Litvanac tvrdi da je falsifikovani dokument kupio na pijaci kao šalu jer su mu prijatelji u Rusiji rekli da liči na predsednika Putina

BERLIN - Lažno se predstavio.

Nemačka policija uhapsila je u vozu kod Minhena ruskog predsednika Vladimira Putina, za kojeg se ispostavilo da je Litvanac ruskog porekla Lukas Bajer (27).

Litvanac je policiji u vozu pokazao Putinovu vozačku dozvolu, koja mu je istog trenutka oduzeta, a on je završio u pritvoru. Proverom dokumenta ustanovljeno je da je vozačka dozvola lažna.Litvanac tvrdi da je falsifikovani dokument kupio na pijaci kao šalu jer su mu prijatelji u Rusiji rekli da liči na predsednika Putina.

Nemačka policija je Bajera pustila iz pritvora i obećala mu da će ga novčano kazniti ako se ponovo bude lažno predstavljao kao predsednik Rusije.- Nikad ranije nisam koristio lažni dokument. Tokom putovanja sam kod jednog prodavca video vozačku dozvolu s liderom Rusije koja je izgledala kao prava i kupio je za pet evra.

U vozu sam samo želeo da proverim da li mogu da prođem kao Putin, ali su policajci primetili da nešto nije u redu - rekao je Bajer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track