Najnovije vesti

MUČENIK: Greškom lekara ostao i bez nosa i bez žene!
Foto: Youtube

MUČENIK: Greškom lekara ostao i bez nosa i bez žene!

Planeta
Da stvar bude strašnija, Takar je otišao kod jednog od najboljih hirurga koji je inače i predsednik Američkog borda plastičnih hirurga, dr Angela Kuzalina

OKLAHOMA - Višal Takar, posle neprijatnog razvoda, rešio je da učini nešto za sebe pa je otišao kod estetskog hirurga da mu smanji nos. A onda je ostao potpuno bez nosa.

Da stvar bude strašnija, Takar je otišao kod jednog od najboljih hirurga koji je inače i predsednik Američkog borda plastičnih hirurga, dr Angela Kuzalina.

Kada je imao svoju prvu, od ukupno osam operacija, osetio je manje probleme sa disanjem kada nešto radi ili tokom sna. Otišao je na drugu operaciju kako bi se ti problemi rešili a pre nego što su ga uspavali on je izričito zabranio da mu ne uzimaju hrskavicu iz uha ako im zatreba u toku operacije. Čim se probudio iz anestezije osetio je bol iza ušiju jer je doktor upravo uradio ono što je Takar zabranio. Kasnije su mu samo poslali imejl u kome se doktor izvinjava zbog propusta. Nešto slično se dogodilo na jednoj od operacija kod istog doktora, kada su mu hrskavicu uzeli malo iznad grudnog koša jer nisu mogli da uzmu hrskavicu sa uha.

Ipak, najgora stvar mu se desila kada se probudio posle osme operacije i uvideo da nema nos.

"Doktor mi je objasnio da je tokom operacije uvideo infekciju a pošto sam bio na operacionom stolu, dr Kuzalina je sam doneo odluku", rekao je Takar.

Taker je podneo tužbu protiv lekara a u intervjuu za jednu američku tzeleviziju je izjavio da će ići na novu operaciju.

"Nema šanse da ostanem ovakav. Ovo mi je gore nego da sam mrtav", rekao je Takar.

Dr Kuzalina je odbio da govori o ovom slučaju a njegovi advokati su rekli da izjave ne bi bile u skladu sa poverljivim odnosom koji imaju doktor i pacijent.

http://www.youtube.com/watch?v=spq-K1HFLew

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...