London: 6 lopova u burkama, sekirama opljačkali robnu kuću
Foto: Printskrin

Filmska pljačka

London: 6 lopova u burkama, sekirama opljačkali robnu kuću

Planeta -
Preobučeni u žene sa islamskom maramom, sekirama su razbili izlog luskuzne prodavnice, a potom mopedima pobegli. Uhapšena su dvojica koji su pali sa motora

LONDON - Londonska policija istražuje slučaj spektakularne pljačke tokom koje je šest muškaraca sa burkama i sekirama opljačkalo robnu kuću u centru Londona i odnelo vredne satove.

Dva muškarca uhapšena su nakon pljačke koja se dogodila sinoć u robnoj kući Selfridžis u centru Londona, saopštio je Skotland jard.

Osumnjičene koji su pali sa mopeda u pokušaju da pobegnu sa lica mesta, uhvatili su prolaznici i zadržali ih do dolaska policije.

Kod njih je pronađeno više luksuznih satova. Jedan od uhapšenih je pritvoren, dok je drugi hospitalizovan zbog preloma noge.

Pljačkaši, preobučeni u žene sa islamskom maramom, sekirama su razbili izlog luskuzne prodavnice, a potom mopedima pobegli. U toku je procena vrednosti ukradene robe, dodaje policija. Osim dvojice uhapšenih, ostali pripadnici grupe su u bekstvu, pa je policija pozvala očevice da joj se jave i zahvalila prolaznicima koji su zadržali dvojicu kradljivaca, za "pribranost i hrabrost".

http://www.youtube.com/watch?v=pBUcgvxch18
http://www.youtube.com/watch?v=ID-JqrMBJkc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track