STRAŠNO: Vaspitačica decu u vrtiću uspavljivala drogom
Foto: Printskrin

STRAŠNO: Vaspitačica decu u vrtiću uspavljivala drogom

Planeta -
Jedno od dece je umalo shvatilo o čemu se radi kada je svojoj vaspitačici reklo da bombonice na torti i mafinima imaju čudan ukus, navode u policiji

KOLUMBUS - Tami Eplej (37) iz Kolumbusa u Ohaju, osumnjičena je da je deci u vrtiću, u kome je radila, stavljala jake pilule za spavanje i hormon Melatonin u užinu, kako bi mališani spavali preko celog dana.

Eplej je optužena po šest tačaka optužnice za dovođenje nevine dece u opasnost nakon što je policija uhapsila u predgrađu Kolumbusa, pretodno pronašavši SMS poruke u kojima se optužena hvalila svojim nedelom.

Eplej je odbacila sve optužbe navodeći da se radilo o pogrešno shvaćenoj šali.

"Tami se na sav glas hvalila kako su deca perfektno mirna i tiha i kako stalno spavaju", rekli su u policiji. Da joj sms poruke nisu bile dovoljne govori i činjenica da je ova vaspitačica snimala drogiranu decu i taj video poslala svom prijatelju.

"Jedno od dece je umalo shvatilo o čemu se radi kada je svojoj vaspitačici reklo da bombonice na torti i mafinima imaju čudan ukus", rekli su u policiji.

Eplej je takođe osumnjičena da je jak lek za smirenje Benadril smrvila i stavila u smesu za palačinke i sok koji su bili svakodnevno na meniju u vrtiću u kome je radila.

Vespitačica je u telefonskom intervju televizijskoj stanici NBC negirala sve optužbe.

Interesantno je takođe da je 2010. godine isto u američkoj državi Ohajo, jedan pastor dorgirao decu u crkvenom vrtiću tako što im je stavljao Melatonin u bombone, kako bi što pre zaspala.

http://www.youtube.com/watch?v=IwCdB4VdesM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track