NOVA ZAŠTITA: Slovenački vozači od grada limuzine skrivaju ispod podvožnjaka!
Foto: DARS

Opasnost na autoputu

NOVA ZAŠTITA: Slovenački vozači od grada limuzine skrivaju ispod podvožnjaka!

Planeta -
Policijska stanica u Celju u sredu popodne primila je veliki broj telefonskih poziva zabrinutih vozača, koji su primetili veliki broj automobila i njihovih vlasnika koji su bili parkirani ispod podvožnjaka na auto-putu

LJUBLJANA – Da je pojedincima njihov četvorotočkaš bitniji od spostvenog života, pokazala je neobična scena koju su okom kamere uhvatili slovenački putari u sredu popodne na autoputu u blizini Celja u momentu dok je jak pljusak i grad kosio sve pred sobom.

Naime policijska stanica u Celju u sredu popodne primila je veliki broj telefonskih poziva zabrinutih vozača, koji su primetili veliki broj automobila i njihovih vlasnika koji su bili parkirani na delu auto puta između mesta Celje i Vransko direktno ispod nadvožnjaka.

Policijske patrole koje su stigle na prijavljene lokacije nisu uspele nikoga da uhvate, jer je pljusak praćen gradom prestao, a vozači su mirno nastavili vožnju, kao da se ništa nije dogodilo. Zahvaljujući sreći izbegnuta je velika tragedija.

Policajci su preko slovenačkih medija upozorili sve vozače da za vreme nevremena ne prakiraju vozila ispod nadvožnjaka i u tunelima, jer je to veoma opasno zbog zastoja koji mogu prouzrokovati i saobraćajnu nesreću, sa čime vozači, ali i ostali učesnici u saobraćaju mogu biti ugroženi.

24ur.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track