PANIKA: Snažna eksplozija na pekinškom aerodromu!

Letovi nisu odloženi

PANIKA: Snažna eksplozija na pekinškom aerodromu!

Planeta -
Jedna muškarac je povređen prilikom detonacije bombe, a sumnja se da je upravo on aktivirao barutno punjenje na terminalu 3 pekinškog aerodroma

PEKING - Na međunarodnom aerodromu u Pekingu se danas začula glasna eksplozija, javila je kineska agencija Sinhua citirajući navode svedoka.

Na kineskom servisu SinaVeibo, sličnom tviteru, navodi se da je jedan čovek aktivirao pakovanje crnog baruta, koji se koristi u proizvodnji petardi, na terminalu 3 ispred izlaza za međunarodne letove, preneo je Rojters.

Kineski državni mediji su javili da je jedan muškarac danas na međunarodnom aerodromu u Pekingu aktivirao bombu kućne izrade, ali je on jedini povređen, a na mestu eksplozije je već uspostavljen red.

Državna Kineska centralna televizija je objavila da je muškarac povređen prilikom detonacije bombe i da je prevezen u bolnicu, kao i da niko drugi nije pretrpeo povrede i da nijedan let nije odložen, prenela je agencija AP.

Kancelarija za odnose sa javnošću aerodroma u Pekingu je na pitanja novinara o eksploziji odgovorila da nema saznanja da se nešto dogodilo, a policija nije želela da odgovara na pitanja.

Na kineskom servisu SinaVeibo, sličnom tviteru, navodi se da je jedan čovek aktivirao pakovanje crnog baruta, koji se koristi u proizvodnji petardi, na terminalu 3 ispred izlaza za međunarodne letove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja