PUKO HAARP: Sistem kontrole uma ugašen zbog nedostatka para!

Kriza bato

PUKO HAARP: Sistem kontrole uma ugašen zbog nedostatka para!

Planeta -
Verovali ili ne, program uticaja na mentalnu svest ljudi širom planete zatvoren zbog nedostatka novca, a pominje se i pronevera

Da kriza ne bira govore senzacionalne vesti da je ugašen trn u oku teoretičara zavere - čuveni sistem HAARP koji putem magnetnih talasa utiče na svet i raspoloženje ljudi! Kako prenosi NSP američki program HAARP ugašen je zbog finansijskih poteškoća!Čak pola miliona evra košta desetodnevni rad jednog postrojenja. Međutim, ubrzo se šire spekulacije da je pravi razlog kraha tajnog projekta pronevera novca! Vođa istraživača Alfred Vong je, prema pisanju portala Wired, proneverio čak 1,7 miliona dolara, namenjenih u istraživački projektima.Menadžer programa Džejms Kini kaže da je HAARP na Aljasci ne radi od početka maja i da je lokacija napuštena a ne radi ni zvanična internet prezentacija www.haarp.alaska.edu. - Isključili smo struju i zaključali zgradu - otkriva Kini, koji međutim tvrdi da su pristupni putevi antenama blokirani zbog bezbednosnih razloga. Takođe se pominje da je jedan od razloga za zatvaranje ekološki. Naime, dizel generatori nisu dobili atest protiv zagađenje okoline. Problem je to što popravka generatora košta 800.000 dolara, plus 300 hiljada za održavanje svakog meseca.Sistem HAARP, podsetimo, koristi se za uticaj na mantalnu svet, okolinu, a može da promeni klimu i klimatske promene, bar u ponekoj meri. Podsetimo, kao mogući uzročnik naglog „divljanja“ klime pominje se i HAARP antenski sistem koji se nalazi i u Srbiji, tačnije u mestu Beljina kod Barajeva, a nadomak Beograda.

HAARP antenski sistem je program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (skraćeno HAARP) i predstavlja projekat istraživanja sa ciljem razumevanja, stimulisanja i kontrole procesa u jonosferi koja je deo zemljine atmosfere na visini od 50 do 80 kilometara, i koji sadrži veliku količinu jona (naelektrisanih čestica) nastalih delovanjem sunčevog vetra i ima veliki uticaj na prostiranje elektromagnetnih talasa. HAARP antenski sistem pored mnoštva uticaja na čovekovu okolinu ali i mentalnu svest, ima uticaja i na klimu i klimatske promene. Ekstremno visoke temperature nisu nešto što je uobičajeno za područje Srbije. Neuobičajeno vreo bio je i početak maja, kada su temperature bile iznad 30 stepeni a slučajno ili ne, tek HAARP antenski sistem je sa radom otpočeo baš trećeg maja ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track