PANIKA U MAJAMIJU: Otvorila se zatvorske ćelije u isto vreme
Foto: Printskrin YT

Robijaši van kontrole

PANIKA U MAJAMIJU: Otvorila se zatvorske ćelije u isto vreme

Planeta -
Grupa robijaša odmah je napala zatvorenika Keneta Vilijamsa koji je, kako bi se spasao, skočio preko ograde i pao sprat niže

MAJAMI - Nadzorne kamere strogo čuvanog zatvora u Majamiju snimile su trenutak kada su se odjednom otvorila vrata svih ćelija odlobađajući najokorelije kriminalce.U tom trenutku nekoliko zatvorenika krenulo je u napad na rivala iz protivničke bande. Kako bi izbegao oštricu noža zatvorenik je preskočio ogradu i pao sprat niže. Na snimku se vidi kako se robijaš drži za nogu, a kasnije je utvrđeno da je slomio zglob i jedan pršljen.Mediji spekulišu da su zatvorenici znali da će se vrata otvoriti i da su bili spremni za napad. U prilog ovome ide i to što su dvojica zatvorenika odmah krenuli prema nastradalom, Kenetu Vilijamsu, koji je odgurnuo jednog napadača pre nego što će skočiti preko ograde.

Iz zatvora su poručili kako još uvek ne znaju zašto je došlo do greške i zašto su se otvorila sva vrata u najstrože čuvanom delu zatvora.

Inače, Vilijamsa očekuje suđenje po optužbama da je zastrašivao svedoke ubistva jednog njegovog protivnika i njegovog sina starog 10 meseci.

http://www.youtube.com/watch?v=m-vDv7DRFQU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track