GONDOLIJER BIO DROGIRAN: U sudaru autobusa i gondole poginuo Nemac
Foto: Beta AP

Nesvakidašnja neseća

GONDOLIJER BIO DROGIRAN: U sudaru autobusa i gondole poginuo Nemac

Planeta -
Prilikom sudara u vodu pali svi putnici u gondoli, 50-godišnji nemački turista Joahim Rajnhard Fogel, inače profesor krivičnog prava, njegova žena i njihovo troje dece, kao i gondolijer

VENECIJA - Venecijanski gondolijer, čije se plovilo u subotu 17. avgusta sudarilo sa autobusom na vodi na Kanalu grande u Veneciji, kada je jedan nemački turista poginuo, a njegova trogodišnja ćerka povređena, bio je u vreme nesreće pod uticajem droge, izvestili su italijanski mediji.

Preliminarna policijska istraga je pokazala da je gondolijer Stefano Picađa konzumirao kokain i marihuanu, a preti mu kazna za ubistvo iz nehata, prenela je agencija AFP.

Nesreća se dogodila u subotu oko podneva blizu poznatog mosta Rialto, dok je autobus na vodi manevrisao ka pristaništu. Prilikom sudara sa tim vozilom su u vodu pali svi putnici u gondoli, 50-godišnji nemački turista Joahim Rajnhard Fogel, inače profesor krivičnog prava, njegova žena i njihovo troje dece, kao i gondolijer.

Nemca je autobus na vodi prignječio uz gondolu, usled čega je on preminuo, a njegova trogodišnja ćerka je zadobila povrede glave i prevezena u bolnicu u Padovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track