ZAVISNIK: Hitler kombinovao kokain i otrov za pacove!

Nova saznanja o nekadašnjem naci vođi

ZAVISNIK: Hitler kombinovao kokain i otrov za pacove!

Planeta -
Adolf Hitler bio je hipohondar koji je redovno uzimao koktele nekoliko različitih susptanci među kojima je bilo nekoliko lekova za povećanje libida, tablete koje su sadržale otrov za pacove kao i morfijum

SAD - Adolf Hitler bio je težak hipohondar koji je redovno uzimao koktele nekoliko različitih susptanci među kojima je bilo nekoliko lekova za povećanje libida, tablete koje su sadržale otrov za pacove kao i morfijum.

Do ovog otkrića došlo se posle uvida u pisma ličnog Hitlerovog lekara. Svakog dana vođa Trećeg Rajha pio je 80 različitih supstanci koje su kako tvrde pojedini lekari i istoričari pretvorile ego manijaka u masovnog ubicu.

Prema navodima njegovog lekara Hitler je konstantno patio od hroničnog ekcema, grčeva i nadutosti u stomaku. Takođe nacistički vođa je koristio kokain kako bi pročistio sinuse. U to vreme nije postojala vijagra a da bi mogao da se pokaže u krevetu sa znatno mlađom ljubavnicom Hitler je dobijao inekcije u kojima je bio ekstrat iz testisa bikova, kako bi pojačao svoj libido.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track