ŽENA MONSTRUM: Dečaku (6) iskopala oči u polju
Foto: Printscreen

Potvrđena šokantna vest

ŽENA MONSTRUM: Dečaku (6) iskopala oči u polju

Planeta -
Dečakove očne jabučice pronađene su na licu mesta, ali rožnjače nisu odstranjene mada se prvobitno verovalo da je motiv prodaja organa

PEKING - Kineska policija je danas potvrdila šokantnu vest da je žena namamila 6-godišnjeg dečaka u jedno polje na severu Kine gde mu je iskopala oči.

Brutalni zločin nad dečakom dogodio se u subotu u ruralnoj oblasti grada Linfen, u provinciji Šansi, saopštila je gradska policija. Državni mediji su preneli da se dečak oporavlja u bolnici, ali da će zauvek ostati slep.

Policajac Liu je rekao da ne može da nagađa šta je bio motiv ovog zlodela zato što je istraga u toku. "Mi ulažemo sve napore u rešavanje ovog slučaja", kazao je on, dodajući da su dečakove očne jabučice pronađene na licu mesta i da rožnjače nisu odstranjene.

Državni mediji su ranije spekulisali da su dečakove rožnjače uzete da bi bile prodate pošto u Kini vlada nestašica davalaca organa, navodi AP.

Lokalna TV stanica je prikazala snimke dečaka koji se previja od bola na bolničkim kolicima sa zavojima preko glave, a njegovi roditelji, koji su poljoprivrednici, plaču.

"Peking tajms" je objavio da su roditelji dečaka, čije je prezime Guo, rekli da im je sin ispričao da se šetao putem kada ga je zgrabila jedna žena. Ona je uz pomoć za sada neidentifikovanog alata izvadila detetu oči.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track