HEROJ: Bosanac sprečio veliku nesreću i spasao devojčicu (8)!
Foto: Printscreen

Sprečena veća tragedija u Italiji

HEROJ: Bosanac sprečio veliku nesreću i spasao devojčicu (8)!

Planeta -
Kamionom je prepriečio put ostalim vozilima čime je sprečio veću tragediju. Vozač je potom izašao i pomogao ocu koji je spasavao devojčicu

ITALIJA - Ko zna da li bi danas Abdelhamid Hadač i njegova kći Jihan bili živi da im u trenutku najveće nesreće nije u pomoć priskočio vozač kamiona iz Bosne i Hercegovine.

Tog nepoznatog muškarca mediji su prozvali herojem nakon što je ustanovljeno da je izveo neverovatan podvig u saobraćajnoj nesreći na autocesti u Italiji.

Naime, Hadač se sa osmogodišnjom ćerkom vozio autoputem kada je udario u drugi automobil. Silovit udarac odbacio ga je prema ogradi. Kamion koji je vozio prema njima naglo je zakočio i prepriečio put ostalim vozilima čime je sprečio veću tragediju. Vozač je potom izašao i pomogao ocu koji je spasavao devojčicu. Njeno srce je tada prestalo da kuca, ali intervencijom hitne pomoći Jihan je oživela a potom prebačena u bolnicu gde se još bori za život.

Otac veruje da će se ćerka izvući, ali rado bi upoznao muškarca koji mu je pružio pomoć u najtežim trenucima.

"Ne znam ko je on. Bio je visok i mršav. Prema natpisima na kamionu shvatio sam da je iz Bosne i Hercegovine. Želeo bih ga da ga upoznam, da mu stisnem ruku i zagrlim ga" - kazao je Hadač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja