ALKATRAZ HARA BEČOM: Pogledajte kako navijači Partizana pljačkaju zlatare!
Foto: Kurir Austrija

Srpska i austrijska policija vode istragu

ALKATRAZ HARA BEČOM: Pogledajte kako navijači Partizana pljačkaju zlatare!

Austrija -
Istraga je pokazala da je ova grupa pljačkaša putovala po celoj Evropi navodno kao članovi navijačke frakcije Grobara- Alkatraz i samo su u Beču su u periodu od 2011. do 2013. opljačkali zlataru Arnold, Elert i Švot

BEČ - Austrijski mediji objavili su nedavno informaciju da srpska i austrijska policija pokrenula istragu da je grupa za koju se sumnja da su navijači Partizana, a koji navodno pripadaju frakciji " Alkatraz" učestvovali u seriji pljački po Austriji koje su se dogodile za poslednje tri godine.

Naime kako Srpski istražitelji su uz pomoć austrijske policije utvrdili da se radi o grupi od 45 osoba koje su počinili devet pljačli pošta i zlatara po celoj Austriji. Austrijska policija osim toga 45 članu grupu tereti osim pljački i za šverc heroina i cigareta, objavio je austrijski list Heute. at.

Istraga je pokazala da je ova grupa pljačkaša putovala po celoj Evropi navodno kao članovi navijačke frakcije Grobara- Alkatraz.

Oni su prerušeni kao navijači Partizana putovali po Evropi, a samo u Beču su u periodu od 2011. do 2013. opljačkali zlataru Arnold, Elert i Švot navodi ovaj bečki list.

( Heute)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track