OTEO JE: Rumun nedeljama silovao i tukao zemljakinju!
Foto: Shutterstock

HOROR U ŠTAJERSKOJ

OTEO JE: Rumun nedeljama silovao i tukao zemljakinju!

Austrija -
Zlostavljač je prilikom privođenja rekao je da je do seksualnog kontakta došlo na dobrovoljnoj osnovi i da je žena polomila rebra u padu sa bicikla

BEČ - Rumun, star 49 godina, nedeljama je u svom stanu u jugoistočnoj Štajerskoj držao zatočenu svoju zemljakinju (40), silovao je i tukao. Žrtva je bila zarobljena od početka maja, a u nedelju je uspela da pobegne.

Nakon bega otišla je kod bivšeg muža, koji ju je odmah prevezao u bolnicu. Lekari su konstatovali brojne povrede, između ostalog i prelom nekoliko rebara. Zlostavljač je uhapšen isto veče, a prilikom privođenja rekao je da je do seksualnog kontakta došlo na dobrovoljnoj osnovi. Takođe je tvrdio da je žena polomila rebra u padu sa bicikla.

"Povrede i dokazi ukazuju suprotno. Žrtva je sve vreme bila zaključana i pod stalnim nadzorom otmičara. Konstantno je bila zlostavljana i silovana“, izjavila je Sandra Šranc iz kriminalističke policije Štajerske.

Prema rečima policije, žrtva i otmičar se poznaju nekoliko meseci. Njihovi česti susreti prerasli su u neki vid prijateljstva, međutim, otmičar, koji je alkoholičar, postajao je sve agresivniji prema svojoj poznanici, da bi je na kraju oteo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track