Najnovije vesti

TAPKALI ISPRED MARAKANE: Austrijanci uhapšeni pa pušteni pošto su policajcu dali mito!

Preprodavali karte za meč Argentina-BiH

TAPKALI ISPRED MARAKANE: Austrijanci uhapšeni pa pušteni pošto su policajcu dali mito!

Austrija
Jedan Englez ponudio nam je 350 evra za kartu, ali samo nekoliko trenutaka kasnije nas uhapsili, izjavili su Andreas Unterberger i Hanzi Unterganšnig posle puštanja iz pritvora

SALCBURG - Dvojica Austrijanaca (25) uhapšena su ispred najpoznatijeg brazilskog stadiona Marakana nakon pokušaja da preprodaju tri karte za utakmicu Argentina – BiH, ali su ubrzo pušteni pošto su podmitili policajca koji ih je priveo, poklonivši mu karte!

Andreas Unterberger i Hanzi Unterganšnig, obojica fudbaleri amateri, na sajtu FIFE kupili su paket karata za utakmicu Argentina – BiH, odigranu 15.juna.

“Karte su se prodavale samo u paketima od po pet komada, ali budući da smo zaista hteli da odemo na Svetsko prvenstvo, kupili smo ih sa namerom da ostale prodamo”, izjavili su mladići. Budući da u Austriji niko nije hteo karte, odlučili su da ulaznice prodaju na licu mesta.

“Jedan Englez ponudio nam je 350 evra za jednu kartu, što je bilo i više nego velikodušno, budući da je nas svaka karta u paketu koštala po 90 evra”, izjavio je Unterberger.

Međutim, samo nekoliko trenutaka kasnije trojica policajaca i nekoliko vojnika uhapsili su ih i ubacili u autobus pun dilera droge. Kada su konačno stigli u stanicu, policija ih je ispitivala satima, tvrdeći da su karte falsifikovane. Kada su momci posvedočili da su karte kupili na zvaničnom sajtu FIFE, policajac im je kratko rekao:

“Dajte mi karte i možete da idete”. Iako zapanjeni, mladići su prihvatili ponudu i izašli na slobodu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...