Silovao dadilju dok mu je trudna žena spavala u drugoj sobi!
Foto: Shutterstock

Osuđen preduzetnik

Silovao dadilju dok mu je trudna žena spavala u drugoj sobi!

Austrija -
Pretilo mu je čak deset godina zatvora, ali je predsednica sudskog veća odlučila da mu odredi mnogo manju kaznu

BEČ - Austrijski preduzetnik(38) iz Velsa u Gornjoj Austriji osuđen je na tri godine zatvora, od čega deset meseci bezuslovno, zbog silovanja 20-godišnje guvernante iz Perua. Ugledni vlasnik preduzeća koji je važio za mirnog porodičnog čoveka je posle jedne zabave, na kojoj je bio sa ženom, pijan upao u sobu, izudarao i silovao dadilju. U kući, u drugoj sobi, nalazila se supruga optuženog, koja je u to vreme bila u visokoj trudnoći sa blizancima.

Devojka je posle odnosa pobegla kroz prozor, uzbunila komšije, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Optuženi, međutim, nije priznao krivicu, rekavši da je osuđen samo na osnovu svedočenja devojke. Izjavio je da je ona pristala na polni odnos sa njim, a za povrede koje je imala na licu kazao je da nisu imale veze sa seksom. Prema njegovoj verziji, devojka je posle seksa htela da ode iz sobe, pa ju je nekoliko puta udario u lice.

Optuženom je pretilo do deset godina zatvora, ali je predsednica sudskog veća odlučila da mu odredi mnogo manju kaznu, čiji bezuslovni deo je delom odsedeo u istražnom zatvoru.

"Prognoza za optuženog je dobra. Smatramo da je naučio lekciju“, kazala je u obrazloženju presude koja još nije pravosnažna. Osuđeni ima rok od tri dana da podnese žalbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track