MAJKA OČAJNA: Oteo mi je sinove, bojim se da ne završe u Čečeniji!
Foto: Privatna Arhiva

Nova porodična drama u Austriji

MAJKA OČAJNA: Oteo mi je sinove, bojim se da ne završe u Čečeniji!

Austrija -
Dečaci su utorak proveli kod oca Saida i on je uveče trebao da ih vratiti majci, međutim nije se pojavio, a njegova bivša supruga Ruskinja Olga M. strahuje da ih je odveo u Čečeniju odakle je rodom

BREGENC - Čečen Said (27) oteo je sinove Jasina (Yasin, 4) i Iljasa (Ilyas, 2)od bivše supruge Ruskinje Olge M. ( 28). Majka strahuje da ih je već odveo u Čečeniju.

Ovo je već treći slučaj, u samo dva dana, da jedan od roditelja otme svoju decu. Dečaci su utorak proveli kod oca u Bregencu (pokrajina Forarlberg), koji je uveče trebao da ih vratiti majci. Međutim on se nije pojavio i od tada mu se gubi svaki trag.

Moj bivši muž je oteo mi je decu. Očajna sam, već dva dana nisam ni oka sklopila“, izjavila je uplakana majka nestalih dečaka.

Ona je već podnela tužbu protiv bivšeg muža, a kako je naglasila, najviše se plaši da njeni sinovi ne završe u Čečeniji. Policija je u ovom slučaju nemoćna, jer bivši supružnici imaju zajedničko starateljsto nad decom.

Istog dana Rumun (42) iz Filaha, (Villach, pokrajina Koruška) je oteo svog trogodišnjeg sina. Policija sumnja da je nakon otmice pobegao u Italiju ili Rumuniju. Samo dan ranije, 4. avgusta, državljanka Mađarske je u Beču otela svog sina (4) dok je bio u šetnji sa dadiljom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track