DILERI U METROU: Prodavali drogu na stanicama podzemne železnice!
Foto: ORF

Akcija policije

DILERI U METROU: Prodavali drogu na stanicama podzemne železnice!

Austrija -
Muškarac (33) je uhapšen na stanici linije U6 Josefstädterstraße u momentu kada je sa jednom osobom pregovarao prodaju droge

BEČ - Bečka policija je za dva dana uhapsila trojicu dilera koji su prodavali drogu na stanicama podzemne železničke linije U6. Oni su na stanicama distribuirali marihuanu i ekstazi i protiv njih su podignute optužnice.

Policija je u sredu oko 15 časova uhapsila preprodavca droge (33) na stanici linije U6 Josefstädterstraße i to u momentu kada je sa jednom osobom pregovarao prodaju droge. Kod njega su pronađeni paketići marihuane spremne za prodaju, kao i novac. Muškarac je u policijskoj stanici priznao da marihuanu sam uzgaja kod kuće, a čuvari reda su u njegovom stanu pronašli 29 stabljika.

Samo dan ranije, u utorak oko 18 časova, policija je na stanici Längenfeldgasse uhapsila dve osobe (22, 19). Kod starijeg, glavnog osumnjičenog, pronađeni su marihuanu i ekstazi, kao i veća količina novca u gotovini. Obojica su pušteni na slobodu, ali je protiv njih podneta prijava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track