Grom udario majku i ćerku dok su se kupale u bazenu!
Foto: Reuters

NEVREME U AUSTRIJI

Grom udario majku i ćerku dok su se kupale u bazenu!

Austrija -
Eelektricitet je zahvatio tlo i bazen, a pošto su kupačice obema nogama dodirnule dno bazena, našle su se u strujnom kolu

BEČ - Grom je sinoć udario majku (36) i dvanaestogodišnju ćerku dok su se kupale u bazenu u mestu Finkenštajn na jugu Austrije i one su sa povredama prebačene u bolnicu u Filahu.

Majka i ćerka su se kupale kada je počelo nevreme, a prema policiji, u jednom trenutku u krov kuće udario je grom. Eelektricitet je zahvatio tlo i bazen, a pošto su kupačice obema nogama dodirnule dno bazena, našle su se u strujnom kolu.

Uspele su nekako da izađu iz bazena, ali su na travnjaku pale u nesvest. Otac, koji je sedeo na terasi, čuo je krike, otrčao do bazena i pozvao hitnu pomoć.

Inače, jako nevreme zahvatilo je u subotu uveče austrijsku pokrajinu Koruška, gde je u pojedinim delovima bio obustavljen saobraćaj. Zbog odrona su zatvorene i druge važne saobraćajnice u tom regionu, a jake kiše su u Tirolu izazvale odrone i poplave. U mestu Kelhsau izlile su se dve reke, a vode su poplavile mnoge podrume.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track