(FOTO) AKCIJA: Tom Kruz će noći provoditi na krovu Bečke opere!
Foto: ORF

NEMOGUĆa MISIJa U AUSTRIJI

(FOTO) AKCIJA: Tom Kruz će noći provoditi na krovu Bečke opere!

Austrija -
Glumac Tom Kruz narednih desetak dana boraviće u austrijskoj prestonici gde će na nekoliko lokacija snimati scene za peti nastavak filma "Nemoguća misija"

BEČ - Holivudska superzvezda Tom Kruz stigao je u sredu u Beč gde će snimati peti deo filmskog hita “Nemoguća misija”. Kruz je najpre je sa saradnicima obišao grad, a zatim i Bečku operu, na čijem krovu biti sniman najveći deo bečkih scena.

Zbog manjeg kvara na BMW-u poznati holivudski glumac morao da izađe iz kola, a na radost najupornijih fanova koji su tako uspeli da dođu do autograma i ponekog selfija. Kruz će u Beču ostati oko desetak dana, a osim noćnih scena u Operi, koje će se snimati od nedelje do srede. Planirana su snimanja na još nekoliko lokacija, koje se za sada drže u tajnosti. Mediji nagađaju da bi jedna od njih mogao biti novi kampus Ekonomskog fakulteta (WU Campus) u blizini Pratera.

Posle Beča Kruz leti u London, gde će ekipa takođe snimiti nekoliko scena. Palnirano je da film stigne u bioskope krajem 2015. godine.

Zbog snimanja delimično će za saobraćaj zatvoriti Ring (Od trga Švarcenbergplac (Schwarzenbergplatz) do ulice Babenbergstraße), kao i delovi ulica Kärntner Straße, Operngasse und der Philharmonikerstraße, u periodu snimanja scena (u noćnim satima od 24. do 28.avgusta).

Razgledanje grada... Tom Kruz stiže u Bečku operu
Razgledanje grada... Tom Kruz stiže u Bečku operu

I novi Bond u Austriji?

Šuška se da bi i sledeći Bond film mogao biti sniman u Austriji, tačnije u planinskom seocu Obertiliah (Obertilliach) u Tirolu, koje broji 693 stanovnika. Gradonačelnik ovog mesta je potvrdio da će u Obertiliahu biti sniman film, ali nije želeo da precizira o kom je projektu reč, što je još više podgrejalo glasine o Bondu,

budući da je poznato da se detalji Bond

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track