HRABRA BAKA: Starica štapom oterala provalnika iz kuće!

Uhapšen Rumun

HRABRA BAKA: Starica štapom oterala provalnika iz kuće!

Austrija -
Nastavila je da ga udara štapom i gura ka izlazu, a lopov je na ulaznim vratima još jednom bezuspešno pokušao da joj strgne zlatnu ogrlicu sa vrata

TALGAU - Starica iz Talgaua (86) u pokrajini Salcburg uspela je iz kuće da istera lopova (21) i to svojim štapom!

Mladi Rumun je pokucao na vrata staričine kuće i kada mu je otvorila vrata upao unutra. Počeo je da traži zlato i vrednosti, a starici je pesnicom pripretio da mu da novac. Žena se otrgla i štapom ga udarila po rukama posle čega je Rumun nastavio da pretura po kući i traži vrednosti. Ubrzo je pronašao kutiju za nakit, koja je bila prazna. Hrabra baka je nastavila da ga udara štapom i gura ka izlazu, a lopov je na ulaznim vratima još jednom bezuspešno pokušao da joj strgne zlatnu ogrlicu sa vrata.

Starica je pozvala policiju koja je poslala četiri patrole u potragu za mladićem. Nešto kasnije, muškarac koji je odgovarao žrtvinom opisu, pronađen je nedaleko od mesta zločina. Policajci su uhapsili 21-godišnjeg Rumuna, a starica ga je zatim identifikovala kao lopova koji je upao u njenu kuću. Uhapšeni je danas pre podne ispitan u prisustvu prevodioca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track