NESREĆA NA BAUŠTELI: Radnik (21) sam sebi zakucao ekser u jetru!

Trenutak nepažnje

NESREĆA NA BAUŠTELI: Radnik (21) sam sebi zakucao ekser u jetru!

Austrija -
Do sada su radnici uglavnom zakucavali prste, još niko od naših nije bio u životnoj opasnosti, izjavio je jedan od kolega

ŠVARC - Dvadesetjednogodišnji tesar teško je povređen na građevini u tirolskoj opštini Švarc (Schwarz) kada je sam sebi zakucao ekser u stomak.

Nesreća se dogodila juče popodne oko 16:45, kada se mladić sam nalazio na krovu jednog objekta. U ruci je držao pneumatski pištolj za eksere, a onda se okliznuo i pao.

Pri padu je sam sebi zakucao ekser u gornji deo stomaka. Lekari su kasnije ustanovili da mu je čelični ekser probio jetru. Uprkos šoku i bolovima, 21-godišnjak je uspeo da siđe niz merdevine i pozove kolege koje su odmah pozvale Hitnu pomoć.

"Sam je sišao sa krova i kratko nam rekao da pozovemo lekara. Ovo nije prvi put da se neko povredi na ovaj način, ali do sada su radnici uglavnom zakucavali prste, još niko od naših nije bio u životnoj opasnosti“, izjavio je jedan od kolega.

Mladić je odmah prebačen u najbližu bolnicu, gde su lekari ustanovili opasnu povredu jetre. Hitno je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track