(VIDEO) PRESREĆAN: Otac Sandre Svorcan (23) zahvalio Štraheu i Dobriloviću na pomoći!

Dobila novo srce u Beču

(VIDEO) PRESREĆAN: Otac Sandre Svorcan (23) zahvalio Štraheu i Dobriloviću na pomoći!

Austrija -
Brale Svorcan izrazio je svoju zahvalnost slobodarcima i njihovom predsedniku Hajncu-Kristijanu Štraheu i predsedniku CFP Konstantinu Dobriloviću na finansijskoj pomoći za operaciju njegove ćerke i na ljudskoj podršci tokom boravka u Beču

BEČ - Brale Svorcan, otac Sandre Svorcan (23) iz Subotice, kojoj je krajem juna u bečkoj bolnici AKH uspešno izvedena transplatacija srca, koristi svaku priliku da se javno zahvali svim humanim ljudima a posebno Slobodarskoj partiji Austrije (FPÖ), njenom predsedniku Hajncu-Kristijanu Štraheu (Heinz-Christian Strache) i Konstantinu Dobriloviću, predsedniku Hrišćasko-slobodarske platforme (CFP).

U mnogim svojim izjavama za medije, Brale Svorcan je izrazio svoju zahvalnosti na finansijskoj pomoći i ljudskoj podršci koju su mu tokom boravka u Beču pružili Slobodarci, njihov predsednik Štrahe i predsednik CFP Dobrilović.

Humani... Konstantin Dobrilović i Hajnc-Kristijan Štrahe
Humani... Konstantin Dobrilović i Hajnc-Kristijan Štrahe

„Na preporuku zajedničkog prijatelja obratili smo se za pomoć Hajncu-Kristijanu Štraheu i njegovom saradniku Konstantinu Dobriloviću. Njih dvojica su nas jako lepo dočekali i pomogli Sandri i na finansijski i na svaki drugi mogući način. Sandra i dalje ima veliku podršku od njih. Svaki dan posle operacije su me zvali i raspitivali se za Sandrino stanje. Želim im sve najbolje, i, akobogda, želim gospodinu Štraheu da postane premijer Austrije na sledećim izborima“, rekao je Svorcan tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji.

Iz Slobodarske partije Austrije nisu želeli da nam daju informaciju koliko su novca uplatili za pomoć Sandri. Samo su kratko izjavili da je najvažnije da je operacija prošla uspešno i da se Sandra do kraja oporavi, a da sve ostalo nije ni bitno.

http://www.youtube.com/watch?v=nftvy6Y4iik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track