STAKLO JOJ SE ZABILO U OBRAZE: Povređena misica strahuje da će joj lice ostati unakaženo!
Foto: Jademodels

Drama posle saobraćajke

STAKLO JOJ SE ZABILO U OBRAZE: Povređena misica strahuje da će joj lice ostati unakaženo!

Austrija -
Ostaje pitanje da li će joj ožiljci na licu ostati zauvek. Naravno da bi to za modela bilo strašno, naglasio je Amajlni menadžer Dominik Vahta

BEČ - Amajla Omanović (20), pobednica takmičnja "Sledeći top-model Austrije 2014.“ nakon kojeg je na povratku kući doživela tešku saobraćajnu nesreću i pretrpela teške povrede, sada strahuje da će joj na licu ostati ožiljci od zadobijenih povreda.

"Neverovatno je da je preživela ovakav udes“, rekao je Dominik Vahta, menadžer Amajle Omanović, koja je, inače, poreklom iz Velike Kladuša iz BiH. On je naglasio da Amajla još uvek ne može pomerati prste na polomljnoj ruci i da ih ta činjenica brine.

Omanovićevoj je polomljena ruka, povređeno joj je lice, kuk i koleno, a u trenutku nesreće krhotine stakla zabile su joj se u obraze.

"Ostaje pitanje da li će joj ožiljci na licu ostati zauvek. Naravno da bi to za modela bilo strašno“, naglasio je Vahta.

U Amajlin proces rehabilitacije sada se uključio i Tibor Galos, vrhunski stručnjak u ovoj oblasti, koji ima veliko iskustvo u brzom osposobjavanju vrhunskih sportista nakon teških povreda.

Galos, koji se sam ponudio da pomogne svojoj sugrađanki, želi da ubrza njen oporavak kako bi mogla da nastupi na takmičenju "Sledeći top-model sveta 2015.“, koje će se u januaru iduće godine održati u Kini.

Podsetimo, nakon što je proglašena za najlepšu Austrijanku za 2014. godinu Amajla je odbila ponudu organizatora da prespava u hotelu u mestu Dojčkrojc, u kojemm je održan izbor za mis.

Umesto toga ona je, zbog obećanja datog svojim obožavaocima da će ih nakon takmičenja vratiti kući u Linc, gde živi, sela u svoj automobil i krenula prema ovom gradu.

Na delu zapadnog autoputa kod mesta Amšteten savladao ju je umor, izgubila je kontrolu nad vozilom i udarila u metalnu bankinu pored puta. Zadobila je teže, a njeni saputnici lakše povrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track