PROKLIZAO: Prevrnuo se traktor, vozač poginuo!

Dve saobraćajke u jednom danu

PROKLIZAO: Prevrnuo se traktor, vozač poginuo!

Austrija -
Lekari nisu mogli da spasu vozača traktora koji je ispao iz kabine posle prevrtanja. Četvorica mladića koji su se nalazili u automobilu koji je udario voz prošli samo sa lakšim povredama

SALCBURG - U Salcburgu su se u toku dana dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedno lice izgubilo život, više lica je povređeno.

U mestu Cel am Ze (Zell am See) traktor se prevrnuo nakon što je proklizao na morkoj livadi usled neprilagođene brzine. Tom prilikom vozač (47) ispao iz kabine. Njegov sin, koji se nalazio u blizini odmah je pozvao hitnu pomoć, ali njegovom ocu, nažalost, nije bilo spasa jer je od zadoviujenih povreda ostao je na mestu mrtav.

U drugoj saobraćajnoj nesreći na sreću niko nije stradao. Naime auto kojim je upravljao osamnaestogodišnji mladić prilikom prelaska preko pruge udario je voz. Sumnja se da mladić koji je nedavno položio vozački ispit nije bio dovoljno skoncentrisan na vožnju. Srećom, nije došlo do veće nesreće jer su on i njegova tri druga koja su se nalazila u kolima prošli bez težih povreda.

Srećom svi ostali živi... Saobraćajna nesreća u Salcburgu
Srećom svi ostali živi... Saobraćajna nesreća u Salcburgu

Za svaki slučaj, da bi se isključile neke eventualne unutrašnje povrede, sva četvorica su prebačena u bolnicu u Mitersilu (Mittersill) na kontrolu. Putnicu voza su takođe ostali nepovređeni, jedino je automobilu pretrpeo velika oštećenja. S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track