KONOBARICA KRVNIČKI PRETUČENA: Pazite se, Beč je postao brutalan grad!
Foto: Prinstskrin Heute

Hteli da otmu pazar

KONOBARICA KRVNIČKI PRETUČENA: Pazite se, Beč je postao brutalan grad!

Austrija -
Kada je, po završetku posla, Sabine V. otvorila vrata da izađe iz lokala i krene kući, zadobila je žestok udarac pesnicom u lice

BEČ - Bečka policija traga za četvoricom muškaraca koji su brutalno pretukli konobaricu Sabine V. (25). Bečlijka je u napadu zadobila teške telesne povrede, a iz bolničke postelje poručila je svoji sugrađanima da se paze jer je "Beč postao brutalan grad".

Napad se dogodio u noći sa petka na subotu, u lokalu u trgovinskoj ulici Mariahilfer štrase (Mariahilfer Strasse). U trenutku kada je, po završetku posla, Sabine V. otvorila vrata da izađe iz lokala i krene kući, zadobila je žestok udarac pesnicom u lice.

"Čim sam pala na pod, u kafić je utrčalo nekoliko muškaraca koji su počeli brutalno da me šutiraju u glavu“, iz bolničkog kreveta za dnevni list Hojte izjavila je pretučena konobarica.

Iako je devojka molila za milost, napadači se na to uopšte nisu obazirali.

"Jedan od njih je nastavio da me šutira, dok je drugi za to vreme pretraživo kafić u potrazi za dnevnim pazarom“, dodala je Sabine V.

Napadači su posle nekog vremena napustili lokal, ostavivši nesrećnu devojku da leži u lokvi krvi.

"Njima je očigledno bilo svejedno da li sam mrtva ili živa“, kaže dvadesetpetogodišnja Bečlijka i iz bolničke postelje poručuje sugrađanima:

"Beč je postao brutalan grad, molim vas, pazite se!“

Sabine V. je tokom napada zadobila prelom čeone kosti, povredu jagodične kosti, kao i mnogobrojne podlive i modrice, i trenutno se nalazi na lečenju u jednoj bečkoj bolnici. Policiji je rekla da su muškarci nešto ranije pre napada pokušali da uđu u lokal, baš u trenutku kada je pravila obračun. Međutim, ona ih nije pustila jer se radno vreme završilo.

Policija trenutno analizira snimke nadzornih kamera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track