(VIDEO) VLASNICA OBJAVILA NA FEJSBUKU: Ovo je ubica mog Bubija!
Foto: Printscreen Oe24.at

Usijale se društvene mreže

(VIDEO) VLASNICA OBJAVILA NA FEJSBUKU: Ovo je ubica mog Bubija!

Austrija -
Na video snimku koji je objavila Manuela B., vlasnica ubijenog psa vidi se mladić koji se igra sa pitbulom. R. H. negira optužbe da je na smrt prebio mešanca Bubija

BEČ - Društvenim mrežama u Austriji kruži video na kom se vidi muškarac, koji se u parku igra sa svojim pitbulom, a za koga Manuela B. tvrdi da je ubio njenog mešanca Bubija (10).

Naime, sporni video je još pre nekoliko meseci snimila upravo Manuela B. i podelila na svom Fejsbuk nalogu. Nekoliko dana nakon uginuća njenog psa usled posledica napada nepoznatog muškarca na stanici metroa, Manuela B. je isti taj video ponovo okačila na svoj Fejsbuk profil.

Ona je tada zamolila sve koji imaju više saznanja o nepoznatom muškarcu da joj se jave, jer je, kako to ona tvrdi, to čovek koji je 19. decembra bez ikakvog povoda iz sve snage nekoliko puta udario nogom njenog psa, zbog čega je nekoliko dana kasnije nedužna životinja i uginula.

„Skoro sam sigurna da je to čovek koji mog Bubija nosi na savesti“, izjavila je Manuela B. za dnevni list Esterajh.

Ovaj video, kao i tekst o tome da se na snimku nalazi na nedužnu životinju je objavio i dnevni list Esterajh. Međutim, odmah se javio i osumnjičeni muškarac sa videa (R.H.), koji je demantovao bilo kakvu umešanost u napad na Bubija i tvrdi da se u trenutku napada nalazio na poslu.

„Tvrdim da ja nisam napao Bubija, a to mogu i da dokažem“, izjavio je R.H. za Esterajh.

R.H. je dodao da poznaje Bubijevu vlasnicu odranije i da su njih dvoje čak nekoliko puta i razgovarali. Policija je saopštila da ovaj video predstavlja samo jedan od mnogobrojnih mogućih tragova i da se ceo slučaj veoma ozbiljno istražuje.

http://www.youtube.com/watch?v=-IgeWb6RMyE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track