SMRT U VINARIJI: Majka i sin popili sumpor i umrli!
Foto: Reuters

Živeli povučeno

SMRT U VINARIJI: Majka i sin popili sumpor i umrli!

Austrija -
Ulazna vrata bila su zaključana iznutra i na telima nisu pronađeni znakovi nasilja, pa je policija isključila mogućnost umešanosti treće osobe

POJSDORF - U jednoj kući u donjeaustrijskom Pojsdorfu u petak ujutru otkrivena su beživotna tela dvoje vinara. Majka (85) i sin (58) pronađeni su u kuhinji u sedećem položaju, a policija je isključila umešanost treće osobe. Prema prvim informacijama radi se, ili o ubistvu i samoubistvu, ili o zajedničkom samoubistvu. Motiv još nije poznat.

Policija je u kuhinji pronašla prah na bazi sumpora, koji se koristi u vinarstvu. Službenici polaze od toga da se baš ova supstanca nalazila u kafi koju su majka i sin popili, a koja je dovela do njihove smrti. Do istog zaključka su došli i lekari nakon prvog pregleda tela preminulih. Na osnovu ovoga, kao i činjenice da su ulazna vrata bila zaključana iznutra i da na telima nisu pronađeni znakovi bilo kakvog nasilja, policija je isključila mogućnost umešanosti treće osobe.

Tela su otkrivena u petak ujutru, nakon što su zabrinute komšije pozvale policiju. Stanari okolnih kuća su primetili da majka i sin već duže vreme nisu praznili svoje poštansko sanduče. Prema policijskim navodima, muškarac i žena su najverovatnije umrli nekoliko dana ranije. Majka i sin imali su vinariju u sklopu imanja, a komšije su izjavile da su živeli izuzetno povučeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track