POLICIJA TRAGA ZA OVOM DEVOJKOM: Nestala 17. decembra, rekla da ide kod drugarice!
Foto: Polizei

Porodična drama u Austriji

POLICIJA TRAGA ZA OVOM DEVOJKOM: Nestala 17. decembra, rekla da ide kod drugarice!

Austrija -
Ona je otišla od kuće, navodno kod jedne prijateljice, koju, međutim, niko ne poznaje

GRAC - Austrijska policija traga za Žaklin Rauš, 16-godišnjakinjom iz Lencinga u Gornjoj Austriji, kojoj se od 17. decembra izgubio svaki trag. Ona je otišla od kuće, navodno kod jedne prijateljice, koju, međutim, niko ne poznaje. Od tada niko od familije i prijatelja nema kontakt sa njom.

Roditelji veruju da je kuću napustila iz revolta jer su se protivili njenoj vezi sa jednim mladićem, za koga se sumnja da se bavi preprodajom droge. Policija moli sve koji nešto znaju o Žaklini da se jave na telefon: 059 133 40-3333.

Austrijska policija registrovala je još jedan slučaj u kojem je tinejdžerka pobegla od kuće i to 25. decembra, na katolički Božić.

Petnaestogodišnjakinja Deniz M. u četvrtzak ujutru nestala je iz roditeljske kuće u Gracu. Bez znanja roditelja uputila kod "prijatelja" koje je poznavala samo preko Fejsbuka.

"Naša ćerka je to planirala duže vremena. Obično veoma dugo spava, pa smo njen nestanak primetli tek u podne", kaže otac.

Dva dana zabrinuti roditelji nisu znali gde je Deniz. Konačno se u subotu javila telefonom iz Kemnica, grada na istoku Nemačke i ocu rekla da dođe po nju na glavnu železničku stanicu u Kemnicu. Posle deset sati puta otac je pronašao ćerku, doveo je kući, pa je porodica opet na okupu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track