TRAGEDIJA: Austrijski baron pronađen mrtav u jarku!
Foto: Printscreen Oe24.at

Stradao nadomak kuće

TRAGEDIJA: Austrijski baron pronađen mrtav u jarku!

Austrija -
Vozač je slučajno video slupani automobil u kome je policija pronašlo mrtvog Teodora S. (32), sina poznatog austrijskog plemića

VAJSENKIRHEN - Baron Teodor S. (Theodor S., 32), sin austrijskog plemića i poznatog zemljoposednika, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Iako se nesreća dogodila 3. januara, slupani automobil u kom se nalazilo telo plemića pronađen je tek juče ujutru, piše danas austrijski portal oe24.

Prema izveštaju policije, do udesa je došlo u subotu uveče, najverovatnije oko 23.30 sati, u mestu Vajsenkirhen im Altergau (Weißenkirchen im Attergau). Baron je strada svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj je živeo.

Terodor S. se vraćao od svojih roditelja, i iz za sada nepoznatih razloga ispred jednog mosta izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo sa puta i sletio u jarak dubok tri metra. Došlo je do prevrtanja vozila koje je ostalo da leži na krovu.

Tek sutradan, oko 6.20 časova, jedan vozač je u jarku primetio slupani automobil Teodora S. i odmah obavestio policiju. Međutim lekar koji je stigao na mesto nesreće mogao je samo da konstatuje smrt Teodora S.

Vatrogasci, koji su došli da izvuku telo nastradalog barona iz slupanog automobila billi su vidno potreseni pošto su ga lično dobro poznavali. Zbog šoka koji su doživeli pružena im je pomoć psihologa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja