NA TUĐOJ ZEMLJI: Nemačka skijašica štapom udarila Austrijanca (73) i izbila mu zube!
Foto: ORF

incident u Austriji

NA TUĐOJ ZEMLJI: Nemačka skijašica štapom udarila Austrijanca (73) i izbila mu zube!

Austrija -
Vlasnik imanja upozorio nemačke skijaše da se nalaze na njegovom posedu i tražio da se udalje sa njega pa završio u bolnici

ŠLADMING - Austrijanac (73) ostao bez zuba jer je branio svoje privatni posed. Starca je napala jedna nemačka skijašica (50) jer joj nije dozvolio da prođe kroz njegovo imanje.

Naima, Nemica se sa suprogom i sinom vraćala sa skijanja i htela je da skrati put do hotela pa je krenula prečicom, za koju nije znala da je privatno vlasništvo. Na putu ih je zatekao 73-godišnji vlasnik koji je počeo da viče na njih, objašnjavajući turistima da prolaze kroz njegov posed i da je to njegov put.

Suprug i sin su izignorisali starca i krenuli dalje, a besni Austrijanac je stao na put ispred žene i nije je pustio da prođe. U tom gurakanju žena je pala, a onda je vlasnika imanja odgurnula i udarila štapom po glavi. Austrijanac je prebačen u bolnicu, gde je usatnovljeno da mu je izbila dva zuba, a zadobio je i ogrebotine po licu.

Žena se policiji pravdala da nije razumela njegov austrijski akcenat i da se uplašila, ali da ga je slučajno udarila po licu. Protiv Nemice je podneo tužbu zbog nanošenja teških telesnih povreda. Ona je uzvratila protivtužbom za prisilu.

S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track