MOGUĆE JE: Još pet dana rok da prijavite svoju firmu i osvojite 3.000 evra!

SWV Wien

MOGUĆE JE: Još pet dana rok da prijavite svoju firmu i osvojite 3.000 evra!

Austrija -
Pravo na učešće imaju svi koji imaju aktivnu firmu sa sedištem u Beču, bez obzira na državljanstvo

BEČ - Ostalo je jos 5 dana za prijavu, iskoristite šansu, prijavite svoju firmu ili poslovnu ideju za nagradu E.I.M award 2015 – i osvojite nagradu od 3.000€!

Socijaldemokratski privredni Savez Beča (Sozialdemokratischer Wirtschaftsverband Wien – SWV Wien) već treću godinu zaredom dodeluje nagradu E.I.M award (2015). Naziv nagrade je skraćenica od - Es ist möglich (Moguće je), a nagradom SWV- Beč želi da podstakne i nagradi preduzetnike koji kroz svoje inovativne ideje doprinose kreativnom razvoju privrede u Beču.

Socijaldemokratski privredni Savez Beča (SWV Wien) ovom nagradom želi svim novim firmama u Beču da čestita na dinamičnom koraku ka privrednoj budućnost, koji zahteva veliki angažman, duh za inovaciju ali i hrabrost.Ove godine nagrada e.i.m award je u znaku privrednika sa stranim poreklom. Ukoliko ste zainteresovani da predstavite Vaše preduzeće, ideju ili uslugu široj javnosti i eventualno pobedite, rok za prijavu je 30.01. 2015.

Pravo na učešće imaju svi koji imaju aktivnu firmu sa sedištem u Beču, bez obzira na državljanstvo. Dobitnici nagrade biće predstavljeni u okviru svečane manifestacije "Noć bečke privrede“ („Nacht der Wiener Wirtschaft 2015“) koja će se održati 14. februara 2015. godine u Rathausu.

Za pobednika su obezbeđene sledeće nagrade:- novčana nagrada u iznosu od 3.000 €- produkcija promo videa o Vašoj novoj ideji/firmi- objavljivanje u medijim i saopštenjima SWV Wien-a- predstavljanje firme i deje na prijemu "Nacht der Wiener Wirtschaft 2015“ u skupštini Grada Beča

Iformacije i formular za prijavu možete naći na stranici www.swv.org/eim , ili pišite direktno predsedniku referata “Mi”, Darku Markoviću, na mail adresu darko.markovic@swv.org.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track