ŠOK: Zakucao se u zid, a dok su ga izvlačili iz kola priznao da je pre udesa ubio svoju ženu
Foto: Printscreen Oe24.at/ FF Kaprun

Zločin u Salcburgu

ŠOK: Zakucao se u zid, a dok su ga izvlačili iz kola priznao da je pre udesa ubio svoju ženu

Austrija -
Policija je u mestu Kaprun u kuću čoveka (59) koji je doživeo saobraćajnu nesreću pronašla leš njegove žene (57)

KAPRUN - Dok su policajci jutros oko šest časova, iz olupine slupanog automobila, koji se zabio u zid tunela Šaufelberg (Schaufelbergtunnel, pokrajina Salcburg), vadili teško povređenog muškarca (59), on im rekao da je, pre udesa, ubio svoju suprugu u njihovoj kući u mestu Kaprun.

Policajci şu odmah poslali patrolu u njegovu kuću i u spavaćoj sobi zatekli leš njegove žene (57).Žena je najverovatnije ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.Policija je započela sa prikupljanjem dokaza, a tačan uzrok smrti preminule biće poznat nakon obdukcije njenog tela.

Iako austrijski mediji spekulišu da se teško povređeni muškarac namerno, pri velikoj brzini, autom zabio u betonski zid tunela, želeći da počini samoubistvo, portparol policije, Ortvin Lampreht (Ortwin Lamprecht), to nije želeo da potvrdi.

On je samo naglasio da policija trenutno radi na otkrivanju uzroka i mogućeg motiva ove saobraćajne nesreće. Međutim, Lampreht je potvrdio da im je povređeni muškarac još na mestu nesreće sam priznao da je ubio svoju suprugu.

Prema saopštenju policije, teško povređeni muškarac je prebačen u bolnicu Cel am Ze (Zell am See), a istragu ubistva i mogućeg pokušaja samoubistva obaviće kriminalističko odeljenje policije Salcburga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track