(FOTO) ČOLA U BEČU UJEDINIO BIVŠU JUGU: Spektakl za 4.000 fanova trajao do 2 ujutru!
Foto: Rajo Junior

Koncert za pamćenje u dijaspori

(FOTO) ČOLA U BEČU UJEDINIO BIVŠU JUGU: Spektakl za 4.000 fanova trajao do 2 ujutru!

Austrija -
Došla sam iz Salcburga sa prijateljicama, obožavam Čolu i ne propuštam nijedan njegov koncert u Beču, kaže za Kurir jedna naša zemljakinja
1 / 9 Foto: Rajo Junior

BEČ - Najpopularniji pop pevač na Balkanu Zdravko Čolić održao je sinoć u Beču pred oko 4.000 gledalaca koncert za pamćenje, u okviru promocije albuma "Vatra i barut".

Već po tradiciji, Čola je u Beču okupio fanove iz cele bivše Jugoslavije koji žive u Austriji. Mnogi su se zbog svog muzičkog idola zaputili i iz Nemačke, ali i Hrvatske.

Spektakl je održan u sali hotela Piramida (Piramyda) u Fezendorfu (Vösendorf), u neposrednoj blizini austrijske prestonice, a Čola je na zahtev publike svoje najveće hitove pevao do 2 sata ujutru!

Foto: Rajo Junior
Foto: Rajo Junior

Nezaboravne Čoline pesme ređale su se jedna za drugom, a pevač je sa istim elanom i svežinom tokom cele večeri svaku pesmu pevao kao da mu je prva.

"Došla sam iz Salcburga sa prijateljicama, obožavam Čolu i ne propuštam nijedan njegov koncert u Beču", kaže za Kurir jedna naša zemljakinja.

Podsetimo, menadžer Zdravka Čolića Fikret Vukalić Fantom najavio je ranije ovaj koncert kao najveći od svih ikada održanih Čolinih koncerata u dijaspori i, po svemu sudeći, nije pogrešio.

Foto: Rajo Junior
Foto: Rajo Junior

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track