SAPUNICA BEZ KRAJA: Uzeo ocu 100.000 evra i odveo devojku na Karibe kako bi se pomirili!
Foto: Printscreen Osterreich

oglasio se iz Dominikane

SAPUNICA BEZ KRAJA: Uzeo ocu 100.000 evra i odveo devojku na Karibe kako bi se pomirili!

Austrija -
Andre L. (31) koji je pokupio ocu svu ušteđevinu sada ga optužuje da želi da mu rasturi porodicu

BEČ - Andre L. (31), kog je otac Peter L. (58) optužio da je od njega ukrao 100.000 evra ušteđevine i sa tim novcem pobegao sa porodicom na Karibe, tvrdi da njegov otac sve ovo radi kako bi razorio njegovu porodicu.

U poruci koju je mejlom uputio dnevnom listu Esterajh Andre L. između ostalog je napisao „Molim vas da mi pomognete, moj otac želi da rasturi moju porodicu“. On dodaje da je cela ova frka započela kada je njegova devojka prijavila njegovog oca Petera L. finansijskoj policiji.

Ona je kako kaže Andre to uradila kako bi mu se osvetila Peteru L. jer je nešto ranije prijavio socijalnoj službi. Takođe, Andre L. navodi da mu je njegov otac, iz straha od finansijske policije, dao svoju ušteđevinu, a da je on to iskoristio kako bi sa familijom otputovao na godišnji odmor u Dominikansku Republiku, i tako probao da izgladi nesporazume i svađe koje je imao sa svojom devojkom.

Odbegli sin Andre L. kaže da je jedini razlog zašto je njegov otac Peter L. sa ovom celom pričom izašao u javnost taj što zna da ga uskoro očekuje zatvorska kazna.

„On želi da razori moju porodicu, jer zna da ga uskoro očekuje zatvor, a na ovaj način želi i mene da povuče sa sobom. Moj otac je uvek bio osvetoljubiv čovek“, navodi Andre L. na kraju svog mejla upućenog dnevnom listu Esterajh.

Esterajh takođe piše da je pokradeni otac Peter L. u međuvremenu promenio svoju izjavu o ukradenoj sumi novca, te da sada tvrdi da se ne radi o iznosu od 100.000, nego od 150.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track