(VIDEO) KOLIKO PIJAN MORAŠ DA BUDEŠ DA BI OVO URADIO: U policijskoj stanici tražio deo plena!
Foto: APA

DA ne poveruješ

(VIDEO) KOLIKO PIJAN MORAŠ DA BUDEŠ DA BI OVO URADIO: U policijskoj stanici tražio deo plena!

Austrija -
Policajci nisu mogli da veruju svojim očima kada je kradljivac upao u sobu za saslušanje i napao svoje saučesnike u pljački

BEČ - Dok su policajci saslušavali dvojicu lopova koje su uhapsili u policijsku sobu za ispitivanja ušao treći kradljivac i besno tražio svoj deo ukradenih stvari. Policajci su se u prvom momentu zbunili ali ubrzo su ga uhapsili zbog pljačke.

Čuvar jednog supermarketa koji se nalazi u ulici Kvelenštrase (Quellenstraße), u desetoj bečkoj opštini, primetio je trojicu pijanih muškaraca kako kradu alkoholna pića i proizvode za higijenu koje su strpali u džepove svojih jakni i odmah pozvao policiju.

Kada je na lice mesta stigla patrola pronašla je u neposrednoj blizini supermarketa dvojicu osumnjičenih muškaraca (32 i 34) i privela ih u policijsku stanicu na saslušanje. Dok su se policajci mučili da razumeju šta mrtvi pijani lopovi pričaju u sobu za saslušanja je u jednom trenutku ušao i njihov treći kompanjon, koji je odmah sa vrata od dvojice svojih drugova zahtevao da mu predaju njegov deo ukradenog plena.

U prvi mah policajci nisu mogli da veruju svojim očima, jer se nikome od prisutnih policijskih službenika, nije dogodila situacija da kradljivac dođe u policijsku stanicu i od svojih saučesnika traži deo koji mu pripada. Čim ih je malo popustio „šok“, policajci su uhapsili i trećeg muškarca. Nakon saslušanja trojici kradljivaca je napisana prijave, te su pušteni na slobodu.

Ako se do sad niste nasmejali pogledajte kako svoj deo traži i Mirko Topalović u kultnoj komediji „Maratonci trče počasni krug“.

http://www.youtube.com/watch?v=_lUjiun6XZw

http://www.youtube.com/watch?v=WYQmm-qL1Bs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track